Hoidot

Suoritan aina uusille asiakkaille aluksi lyhyen haastattelun, jossa käymme läpi hoitoon hakeutumisen syyn, asiakkaan terveystiedot tarvittavilta osin sekä hoidon tavoitteen. Tämä tehdään, koska koulutetut hierojat ovat Valviran hyväksymiä terveydenhuollon ammattilaisia, joita sitoo tietty lainsäädäntö. Lisäksi tällä varmistetaan hoidon turvallisuus ja laadukkuus asiakkaalle.

Hieronta

Hieronnan juuret hoitomuotona ulottuvat kauas historiaan ja siitä on mainintoja tuhansien vuosien takaa niin Kiinasta, Intiasta kuin antiikin Kreikastakin. Hieronnassa käsitellään erilaisin ottein kehon pehmytkudoksia, kuten lihaksia. Tämän lisäksi voidaan käyttää mm. passiivisia venytyksiä ja mobilisoivia tekniikoita. Apua voi saada esim. erilaisiin tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin, jännityspäänsärkyyn ja liikerajoituksiin. Hierontaan voi myös tulla ilman varsinaista vaivaa ihan vain rentoutumaan, tuntuuhan se erittäin mukavalta.

Purentalihashieronta

Purentalihashieronnassa käsitellään koko kehoa monipuolisesti keskittyen päänalueen lihaksiin ja purentalihaksiin niin suun sisä- kuin ulkopuoleltakin. Hoidosta voi saada apua esim. bruksismin aiheuttamiin ongelmiin, nielemisvaikeuksiin, migreeniin tai ehkä hieman yllättäen myös yhdyntäkipuihin. Hoito sopii myös stressistä kärsiville ja jännittäjille, jolloin voimme hoitaa lisäksi hengitysapulihaksia. Tämä hoitomuoto on ihanteellinen myös laulajille tai puhallinsoittajille. Valitse pidempi aika etenkin silloin, kun tulet hoitoon ensimmäistä kertaa, tai jos haluat enemmän ohjausta ja kotihoito-ohjeita.

Perinteinen jäsenkorjaus

Jäsenkorjaus on vanha suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva hoitomuoto, joka perustuu mobilisoiviin tekniikoihin. Siihen ei koskaan kuulu manipulaatiota, eli ns. “niksauttelua” ja hoito on täysin kivutonta. Kehoa hoidetaan kokonaisuutena tavoitteena avata ja tasapainottaa niin kutsuttua kehon kineettistä ketjua. Hoito aloitetaan jaloista ja mahdollisten virheasentojen korjaamisella. Selkä hoidetaan istuen. Hoitoon voi hakeutua esim. erilaisen kipujen tai lihas- ja nivelvaivojen vuoksi. Lisätietoja hoitomuodosta löytyy yhdistyksen nettisivuilta.

Rentouttava päähieronta

Rentouttava päähieronta on nimensä mukaisesti erittäin rentouttava hoito. Hoito etenee hitaasti ja siinä käsitellään niskan, pään ja kasvojen lihaksia rentouttavin ottein. Hoitoon kuuluu myös päänahan hieronta. Tämä on täsmähoito stressaantuneelle, tai ihana hemmotteluhetki kenelle vain.